banner32
banner33
banner31

KIBRIS İLİM ÜNİVERSİTESİNDEN 10 KASIM FARKINDALIĞI

10 Kasım 2021 Çarşamba 22:04
KIBRIS İLİM ÜNİVERSİTESİNDEN 10 KASIM FARKINDALIĞI

Kıbrıs İlim Üniversitesi (KİÜ) vizyon ve misyonu gereği tarihine bağlı, kültürüne sahip çıkmaya devam ediyor.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında kamuoyu ve öğrencilerini bilgilendirecek farklı anma programları düzenleyerek tarihin önemine dikkat çekti.

Kampüste sabah saatlerinde organize edilen anma töreninde üst yönetim, akademisyenler ve öğrencilerin hazır bulunduğu törende duygusal anlar yaşandı. 

Tarihi yaşatma vizyonu ile Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ata Atun yerel televizyon programına katılarak ‘Atatürk’ü Anlamak’ başlığına ilişkin görüşlerde bulundu.

Yeni Nesil Üniversite anlayışı ile dikkat çeken KİÜ, tarihini bilerek kültürüne bağlı öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyor. Z kuşağına doğru bilgiyi öğretme noktasında sinematerapiden de yararlanan KİÜ, Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Üre ile konferans salonunda ‘Dersimiz Atatürk’ filmini izleyerek yorumda bulundular.

Üniversitenin düzenleyeceği bir diğer önemli etkinliğin ise İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi, Strateji Uzmanı ve Yazar Dr. Naim Babüroğlu ile 12.11.2021 tarihinde saat 13:00’da  ‘Atatürk’ başlığı ile üniversite konferans salonunda halka açık gerçekleştirileceği yönünde bilgi alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.