Akpınar'dan sert Girne Limanı açıklaması

GÜNDEM

Demokrat Parti Genel Sekreteri ve Girne Milletvekili Serhat Akpınar, Girne’mizin tarihi antik limanı üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlara izin vermeyeceğiz . Tarihi Limanımız , KKTC nin , Girnemizin , Girnelilerimizin Kırmızı çizgisi . Turizmin Başkenti Girnemizin , Ülkemizin en önemli Turizm ve Kültür Miras Varlığımızın , Çekim merkezinin böylesi amatör , çiğ yaklaşımlara ve algı oyunlarına terk edemeyiz “ dedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Akpınar şöyle dedi;

Az sonra Girne Antik Liman’da incelemelerde bulunacağız . Yaratılmaya çalışılan ters algı operasyonlarının aksine ! Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Sn . Fikri Ataoğlu ve Bakanlık Yetkilileri hassasiyetle sürecin takibinde ve yönetiminde boşluk bırakmaz iken , Demokrat Parti Bünyesine olan , Bakanlığımızın KKTC için Asli önem arzeden en önemli gelişim Projelerinden , Girne’mizin tarihi antik limanı üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlara izin vermeyeceğiz . Tarihi Limanımız , KKTC nin , Girnemizin , Girnelilerimizin Kırmızı çizgisi . Turizmin Başkenti Girnemizin , Ülkemizin en önemli Turizm ve Kültür Miras Varlığımızın , Çekim merkezinin böylesi amatör , çiğ yaklaşımlara ve algı oyunlarına terk edemeyiz . 
Ben Tüm Sivil Toplum Örgütlerimizi , Turizm Yatırımcılarımızı , Esnafımızı , Üniversitelerimizi , Girne Belediyemizi , Girne İnsiyatifimizi , Halkımızı ve tabiki KKTC Turizm ve Çevre Bakanlığı mızı tüm Siyasi Parti Girne Milletvekilleri olmak üzere Milletvekillerimizi Girne Limanımıza sahip çıkmamızın çağrısını yapıyorum . 
Bu Ülke KKTC Bizim . Siyasi oyunlara , amatör yönetim şekillenmelerine artık takadımız Yok . 
İlk Kare tarihi Limanımızı gezmeye gelen 19 Mayıs Kolejimizle . Gençlerimizin geleceğine çok daha duyarlı olmalıyız . 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.